Beauty

Kwaliteit boven Kwantiteit

Heeft u last van acne of andere huidproblemen? Onze Medik8 behandelingen helpen u uw huid te herstellen. Voor Permanente Make up (PMU) zoals Microblading bent u bij ons ook op het juiste adres ook doen wij Braw Lifts en One by One Eyelashes en nog veel meer.

Kwaliteit boven kwantiteit

De Hairstroke-Techniek is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Door middel van een mesje worden er flinterdunne lijntjes gemaakt die op wenkbrauw haartjes lijken. De fijne lijntjes worden ingevuld met pigment van hoge kwaliteit.Dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Je krijgt hiermee langere, vollere en/of bredere wenkbrauwen, maar ook als je door ziekte of van nature bijna of helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan er door middel van deze methode compleet nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

microblading in amsterdam PMU

 

Wij werken uitsluitend met producten van perfect EyeLash.

Waarom is Medik8 anders?

Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is onze ultieme missie en het is eenvoudig.
Het enige wat u hoeft te doen, is onze kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts.
Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering!

Alleen de beste ingrediënten

100% Diervriendelijk

Bewezen Resultaat

Een greep uit onze behandelingen

Heeft u nog vragen over een behandeling? Wij staan u graag te woord.

Microblading
€ 200,-
LVL Lash Volume Lift
€ 50,-
Wimperextensions One by One
€ 75,-
Anti Aging Platinum Facial
€ 99,-
Clarity Peel
€ 95,-